1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer
Vakantievilla Portugal

Wat te doen?

Er is van alles te doen in de Ribatejo. De golfer in hart en nieren hoeven wij niet meer te vertellen dat Portugal een golfland is bij uitstek. In Salvaterra valt u helemaal met de neus in de boter want vanuit onze zeer luxueze villa's bent u enkele kilometers verwijderd van een 15 golfbanen. Kijk u voor meer informatie bij Golf.

Ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in dit mooie land wat zo rijk is aan historie. Bij bezienswaardigheden vindt u een paar aanraders terug. Komt u voor rust en ontspanning en geniet u graag van de natuur, dan kunt u heerlijk bij het zwembad liggen in de ruime tuin van de woning. Of een lekkere wandeling maken in de nabije omgeving langs de rivier.

De lekkerbekken zullen in Portugal moeite hebben om te kiezen. Er is zowel op het gebied van vlees en vis een zeer brede keuze. We adviseren u ook absoluut om te vragen naar de traditionele gerechten van de regio en deze uit te proberen.

Heeft u al geboekt of gaat u nog boeken? Leest u op uw gemak verder bij de volgende items over wat de omgeving allemaal te bieden heeft en laat u vakantie hier al beginnen.